Unicorn Parti Malzemeleri

Unicorn Parti Malzemeleri

UNICORN DOĞUM GÜNÜ VE PARTİ SÜSLERİ

Unıcorn  kız doğum günü parti temasıyla düzenleyeceğiniz doğum günü organizasyonunda kullanabileceğiniz tüm parti malzemeleriniz Partifabrik.com ‘ da….



Unıcorn temalı doğum günü partisi için özel olarak  tasarlanmış tabak, bardak, folyo balon, parti süsleri, püskül süsler, şeffaf balonlar,  ve daha birçok ürünle hayal ettiğiniz gibi bir doğum günü partisi hazırlayabilirsiniz. Unıcorn temalı doğum günü partiniz için size ufak ve eğlenceli tüyalar vereceğim .

Öncelikle partinizi sitemizden temin edebileceğiniz birçok unıcorn temalı parti malzemesi haricinde sizinde hem eğleneceğiniz hemde çocuklarınızın yeteneklerini keşfetmelerine yardım edeceğiniz bazı kendinyap ürünleri paylaşacağım.

1.Unıcorn temalı parti bardağı

 

Unıcorn temalı kız doğumgünü partisi için kendiniz çocuklarınızla beraber bu bardağı hem eğlenerek hem  öğrenerek beraber hazırlayabilirsiniz .. Nasılmı ?

İlk olarak temin etmeniz gereken malzemeler ; beyaz karton bardak ,evde çocuklarınızın boya kalemlerinden siyah ispirtolu kalem, minik renkli çiçekler , yaldızlı karton kağıt ( kırtasiyelerde bulunmaktadır bulamadığınız taktirde normal kartonun üzerine sim yapıştırabilirsiniz ) beyaz ve pembe(istediğiniz başka renkler varsa onlarıda kullanabilirsiniz) ince karton kağıt , tutkal veya herhangi bir yapıştırıcı olabilir.

 

İlk olarak unıcorn bardağımızın boynuz kısmını yapalım unıcorn boynuzumuz için eşkenar bir üçgen keselim yaklaşık ölçüleri 8’8’5’ cm olabilir . kestiğimiz eşkenar üçgene tutkal sürüp simimizide üzerine serpip kurumasını bekleyelim . Bu sıradada kulaklarımızı hazırlayalım.

İki adet aynı ölçüde beyaz kartondan kulak kesip orta kısımlarına pembe karton yapıştıralım ve ortasından yarım şekilde katlıyoruz. Daha sonra unıcorn bardağımıza hazırladığımız boynuz ve kulakları yapıştırıyoruz  ve tabiki boynuzun altına minik renkli çiçeklerimizide yapıştırıyoruz.

 

Ve son olarakta unıcorn bardağımıza gözlerimizi simetrik bir şekilde siyah bir kalem yardımıyla çiziyoruz . Pembe kartonumuzdanda 2 adet 1 cm lik çapa sahip 2 yuvarlak kesip yanaklarımızı da yapıştırıyoruz ( pembe kalemlede bu işlemi yapabiliriz ).

Bardağımız hazır , unıcorn temalı doğum günü partimiz için misafir sayımız kadar bardağı hazırlayabiliriz.

Beyaz karton bardak için linkimizi tıklamanız yeterlidir.

  

2.Unıcorn temalı karton çanta

 

Unıcorn temalı kız çocuk doğumgünü partisi için eğlenceli olarak hazırlayacağınız ikinci üründe karton çantalar. Bu çantalarla doğum gününe katılan çocuklara hediyelerini verebilirsiniz .

Beyaz karton çantayı yakın çevrenizdeki partimalzemeleri satan mağzalardan veya sitemizden temin edebilirsiniz , yine aynı şekilde boynuz kulak ve çiçeklerimizi hazırlayıp beyaz karton çanta üzerine bir yapıştırıcı yardımı ile yapıştırabilirsiniz . Ayrıca sizin için özel olarak hazırladığımız baskı şeklinde sadece kesip yapıştırabileceğiniz unıcorn temalı karton çanta süsünüde sitemizden temin edebilirsiniz.sizin için Linki buraya bırakıyorum…

 

 

3 .Unıcorn temalı boynuz 

 

 

 

Unıcorn temalı boynuz yapımı için temin etmeniz gereken malzemeler ;

İstediğiniz renk kurdela ,istediğiniz renk simli karton kağıt ,makas

Burdada yine çocuklarımıza aynı zamandan eğlenerek öğretebileceğimiz bir üçgen silindir bir boynuz yapımıdır. Bu unıcorn boynuzu ilede çocuklarımıza geometriyi sevdirmeyi amaçlayabiliriz.

Silindirimizi kestikten sonra boynuz şeklinde yapıştırıyoruz sivri uç kısmına kurdelalarımızı 10-15 cm uzunluğunda kesip yapıştırıyoruz.ve son olarakta silindirin geniş kısmına daha geniş bir kurdelayı yapıştırıyoruz. Unıcorn boynuzumuz hazır misafir sayımıza göre hazırlayabiliriz.

  

 

Doğum günü ve davetleriniz için hazırlayacağınız sofralarınızda tabak, bardak, peçete, masa örtüsüyle beraber kullanacağınız balonlar, masa süsleri , duvar süsleri ,bannerlar, pinyatalar ve daha bir çok şık ve aynı zamanda eğlenceli ürünlerimizle konseptlerinizi tamamlayabilirsiniz. Misafirlerinize hazırlayacağınız hediyeliklerinizi unıcorn temalı karton çantalarda sunabilirsiniz. Unicorn  temalı doğum günü malzemelerinin yanında, temaya uygun renkte seçeceğiniz uçan balonlarla masa ve sandalye süslemeleri yaparak parti alanınızı daha sıcak hale getirebilirsiniz.
Bir parti konsepti için aradığınız tüm parti malzemelerini ve daha fazlasını Partifabrik te  bulabilirsiniz. Parti malzemelerini online alışveriş sitemiz www.partifabrik.com adresinden ya da mağazalarımızdan satın alabilirsiniz.

Unıcorn temalı tüm ürünlere ulaşmak için tıklayınız ….


Etiketler: unicorn,unicorn parti malzemeleri,unicorn parti temalı doğum günü,unicorn doğum günü,unicorn doğum günü parti malzemeleri
Haziran 09, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR