5 Adımda Evde Doğum Günü ve Parti Süsleme Fikirleri

5 Adımda Evde Doğum Günü ve Parti Süsleme Fikirleri

 

 

 

 

EVDE PARTİ YAPMANIN 5 BASİT YOLU

Önümüzdeki  günlerde özel bir anı mı kutluyorsunuz? Korona kısıtlamaları nedeniyle partiniz iptal mi edildi? Hepimiz evde kalarak Covid-19  için üzerimize düşeni yapmalıyız, bu yüzden evdeki kutlamamızda yaratıcı olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Sevdiklerinizle evde parti yapmanın 5 basit yolunu keşfetmek için okumaya devam edin ve kişi sayısı ne olursa olsun bu özel anların daha da unutulmaz olmasını sağlayın.

 

  1. İKRAMLAR
    Kabul edelim, parti ikramsız parti değildir! Neden çocuğunuzu kendi doğum günü partisi pastasını ve/veya doğum günü kutlaması  için özel ikramları hazırlamaya dahil etmiyorsunuz? Aslında çok basit biraz süs krema hazır bir kek veya kendi yaptığınız bir kekte olabilir.Mini kurabiyeler cupcake ve atıştırmalılar taze sıkılmış limonata ve portakal suyu gibi evde çok basit malzemelerle hazırlayabileceğiniz harika sunumlar.Geçenlerde küçük oğlum Rüzgar Gece nin yarım yaş / Half Birthday Partisi için, ahşap naturel tarzdan ilham alıp pastaya ahşap tavşanlı ve havuçlu bir doğumgünü pasta süsü yaptım  ve kenarlarına fırında kuruttuğum portakal dilimleri ve birkaç adet kabuk tarçın ile muhteşem bir doğum günü pasta yarattım. Fotoğraf çekimi için de pastama farklı birkaç model doğumgünü pastasüsü hazırlamak istedim. İlk olarak yine natürel Retro renklerde mini balonlarla balonlu pasta süsü hazırladım birde parti hayvanları temalı 5 parçalı bir pasta süsü hazırladım  ,sizin için tüm resimleri paylaşıyorum İnternet sitemizde alışveriş yapabileceğiniz evde yapılan doğum günü kutlamaları  için mükemmel olan özel yapım pasta süsleri de dahil olmak üzere çok çeşitli doğumgünü pasta aksesuarlarımız mevcut.Göz atmayı unutmayın.

 

2) Kendin Yap Dekorasyonları

Kendi DIY'inizi alıp kendi zincir balonunuzu hazırlayıp arka zemininizi oluşturabilirsiniz ! 2-3 m boyutumuz evde kutlamanız için mükemmeldir.Salonda,bahçede piknik veya doğum günü sabahı çocuğunuzun yatak odasında sürpriz bir zincir balon için ideal bir zemin sağlar. Hatta kutlamaya bir sahiplenme duygusu katmak için zincir balon yapımında yardım alarak çocuğunuzu dekorasyona dahil edebilirsiniz.

 

Doğum Günü kutlamasında Retro renklerde balonlar kullandım.Bu balonlar dış mekanda güneş etkisi ile tamamen mat görünüm elde etmektedir.Balonları irili ufaklı şişirdim ve bir ip yardımı ile birbirine bağladım.Sizler bunun için özel olarak tasarlanmış zincir balon aparatınıda kullanabilirsiniz.Zincir balonuma renk katmak içinde kağıt püskül süsler yerleştirdim bence harika oldu,bahçemizde hafif esen rüzgarda dalgalanmaları bir harika.

Zincir balonu bahçe çiti duvarı veya bir sandalye gibi herhangi bir yere sabitleyebilirsiniz,Ben bahçe duvarımızı kullandım Zincir balonumun altınada happy ½ birthday yazı süs taktım.

Doğum günü kutlamalarında çok beğendiğim bir diğer ürün ise şeffaf balonlar. Özellikle stickerlı modeller.Bende bir model beğendim ve bahçe kutlaması için ip yerine bir sarmaşık ile bağladım.Doğum günü kutlamalarında Zincir balon renk kombinasyonlarımızı buradan satın alabilir veya size özel renkler tasarlayabilirsiniz.

Ayrıca, kurulumu kolay ve renkli eğlence sağlayan eksiksiz bir balon zinciri kiti ve folyo balonlar ile çok farklı konseptler yaratabilirsiniz.

 DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ AKSESUARLARI

Tahmin edersinizki erkek çocukları için parti doğumgünü kutlaması aksesuarları çok sınırlı ben kız çocuk için olan şapkanın simli kısımlarına hasır kurdela yapıştırıp beyaz bir ponponla erkek çocuğuna uyumlu bir hale getirdim çokta güzel oldu.Birde kutlamam için evde eski bir masa örüsünden ilham alıp bir taç diktim ve üzerine minik bir ½ yapıştırdım.

3)  Parti Masasını Ayarlayın


Sadece 3 veya 4 kişilik sofra kuruyor olsanız bile, özel görünmesi çok çok önemli!

Sevimli tabaklar, peçeteler ve bardaklar seçin ve bahçeden kesilmiş bir avuç taze çiçek seçin ve masanızı süslemek bu kadar kolay!Dilerseniz bir çok farklı konsepte uyum sağlayabilecek çevre dostu tek kullanımlık çatal,kaşık,karton tabak ve bardak,rengarenk soft peçeteler sitemizde çok uygun fiyatlarla satışta!

Tüm sofra ürünlerimizi buradan satın alabilirsiniz.

4. KATILMAK İÇİN ARKADAŞLARINI DAVET ET
Arkadaşlarınız ve aileniz fiziksel olarak orada olamasa da, evde açmaları için onlara her zaman şirin şekerleme kurabiye minik hediyeli çantalar gönderebilir ve yine de kutlamanın bir parçası olduklarını hissettirebilirsiniz.

Hatta herkesi aynı anda bir Zoom araması,whatsapp veya Messenger sohbeti aracılığıyla doğum gününü kutlamak, pastanın kesilmesini izlemek ve hediye çantalarını açmak için çevrimiçi olmaya davet edebilirsiniz.


5. EĞLENCE
Çocuğunuzun favori bir karakteri veya sevdiği bir hobisi var mı?

Öyleyse, ona özel bir video mesajı hobi seti kostüm,maske,gözlük gibi sevdiği karakterle özdeşleşen aksesuarlarda hediye edebilirsiniz,küçük yüzlerinin daha önce hiç olmadığı gibi aydınlanmasını izleyebilirsiniz! 

#PARTYPIVOT YAPMAYA HAZIR MISINIZ?


Evde kutlama planlamanızı kolaylaştırmak için bir dizi “Evde Parti” paketleri oluşturdum! Aklınızda belirli bir tema veya renk kombinasyonu varsa veya kararsızsanız kişiye özel sipariş seçenekleri de mevcuttur.

Tüm seriyi buradan görüntüleyin ve küçük çocuğunuza kesinlikle hatırlayacağı bir doğum günü vermeye hazır olun!

Etiketler: Doğum günü,parti fikirleri,şeffaf balon,safari partisi,yarım yaş partisi,doğum günü parti malzemeleri,retro balon,retro partisi,püskül süs,
Şubat 03, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR