Safari Doğum Günü Parti Teması

Safari Doğum Günü Parti Teması

Balon Çeşitleri ile Konsepte Farklılık Katın!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
  

 

 

Balonlar partinize hem enerji hemde eğlence katacaktır. Bu yüzden balonlar olmazsa olmazımız.Bu tema için seçeceğimiz renkler ise; yeşil ve tonları, turuncu, kahverengi olabilir.Düz renklerin yanı sıra safari baskılı balonlar, zebra baskılı ve kaplan baskılı latex balonlar ile konseptinize farklılık katabilirsiniz.

 

Bu sevimli latex balonlar haricinde partiyi kişiselleştirmek için harf folyo balonlar ile doğum günü çocuğunun ismini arka fonda kullanabiliriz.İsim yazmak için en ideal boy 40 cm harf ve rakam balonlar olucaktır.Pipet yardımı ile şişirip bant ile duvara yapıştırılabilir.

 

Latex balonları nasıl kullanırım?

Helyum dolumu yaparak uçan halde kullanılabilir.Helyum gazını her zaman her yerde bulamayabiliyoruz.Bu yüzden imdadımıza balon standları yetişiyor. Nasıl kullanılır diye sorduğunuzu duyar gibiyim.Tıkla ve incele

 

 

Masa kenarlarımızı süsledik,peki ya arka fon?

Masa arkası süslemek için ise pratik bir yöntem olan balon zincirini öneriyoruz.Kullanımı kolay ve gösterişli bir ürün hemde uygun fiyatlı.Tek yapmanız gereken balonları şişirip aparatın üzerindeki deliklerden geçirmek ve arka fonda sabitlemek olacaktır.Ürün için tıklayın Yine ürün açıklamarında kullanımı ve tüm bilgileri mevcut :)

 

 

Masa Üzeri Süsleme ve Kullan At Malzemeler

Bu tema için özel olarak tasarlanan tabak,bardak, peçete, iyi ki doğdun yazıları, üçgen bayrak flamalar,kullan at çatal kaşık bıçak ve masa örtüsü ile tüm konsepti tamamlayabilir,çocukların parti masalarında eğlenceli anlar geçirmesine katkıda bulunabilirsiniz.

İster davetli sayınıza göre tek tek, ister sizin için özel olarak hazırlanan parti setlerini uygun fiyatlarla satın alın.Karar verebilmeniz için kategoriyi tıkla ve incele

 

 Konsepti Tamamlayan Parti Süsleri

 

Bu tema için birkaç önerimiz olacak.

Ponpon ve püskül süslerde renkleri birleştirin sunum masanız farklı olsun.Evet tek renkten kaçınıyoruz.Konseptimizin renklerine uygun süs çeşitlerinde kombini size bırakıyoruz.

 

Eğlence Katın!

 

Palmiye meyve tabağı 

 

 

Sunumlarımıza eğlence katmayı da unutmuyoruz.Aslında bu çok ta zor değil.Hazırladığınız ikramlıkları safari partisine uygun yerleştirmeniz yeterli olacaktır.Sizin için birkaç görsel paylaşıyoruz.Yaratıcılık katın farklılık katın! Biz size güveniyoruz ;)

  

Yılan sandwich'ler

 

Dinazor yumurtası temalı meyve kaseleri

 

Son olarak misafir hediyelerimizi de unutmayalım.

Misafirlerimize parti sonunda unutamayacakları bir hediye vermenin en önemli kuralı güzel paketle ve güzel sunumdur.Bunu unutmuyoruz.

 

Yaratıcılığınızı kullanarak ve küçük detaylar katarak parti konseptinizi tamamlayabilirsiniz.

Şimdiden iyi eğlenceler!

Konsepte uygun tüm parti malzemelerinin bulunduğu safari parti malzemeleri kategorisini şimdi inceleyin!

 

 

Etiketler: safari,sevimli hayvanlar,safari doğum günü,parti malzemeleri,safari parti malzemeleri,parifabrik
Mayıs 11, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR