Deniz Kızı Zincir Balon Yapımı

Evde hazırlanıcak doğum günü partilerinin olmazsa olmazı haline gelen zincir balonlar ,istediğiniz uzunluk ve renklerde yapılmaktadır.

Merhabalar 

 

      Öncellikle Bloğumuza uğrayan tüm annelerimize hoşgeldiniz diyorum ve şimdiden mutlu yaşlar dileriz::)

 

 

 

 

      Geçtiğimiz yıl ve bu yıl en çok tercih edilen modeller arasında yer alan deniz kızı modeli zincir balon parti setlerimiz için sizlere kısaca nasıl hazırlanır ? şemaları hazırladık umarım beğenirsiniz ve kurulumda   ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşırsınız.

 

 

İlk olarak aşağıda ihtiyacınız olan malzemeleri sıralıyoruz.

5 metre zincir balon yapımına başlamadan önce dikkat etmeniz gereken bir konudan bahsetmek istiyoruz .

Zincir balona yaklaşık 100 adet balon kullanılmaktadır.

Elektrikli balon şişirme makinanız yok ise size tavsiyemiz 3-4 arkadaşınızı çağırmanızdır:) 100 adet balonu şişirmek tek başına biraz yorucu olabilir .İlk olarak balonlarımız şişirmeye başlıyoruz ,balonları mutlaka irili ufaklı şişirmelisiniz .

Büyük balonları zincir balon aparatına takıp küçük şişirilmiş olanlarıda aralarına balon yapıştırma jeli ile göz zevkinize ve açık kısımlara bakıp yerleştirebilirsiniz.

Normal hava ile şişirilen balonlar 3-4 gün şişmiş olarak kalabilir .Etkinliğinizden 1 gün önce yada geceden şişirip yarına hazır olarak bekletebilirsiniz.

 

Konfetili balonlarda kullanabilirsiniz zincir balonunuzda ,konfetili balonlarda dikkat etmeniz gereken önemlki konu konfetilerin balon duvarına yapışması için mutlaka elektriklendirme yapmanız gerekir.

 

 

 

Elektriklendirme işlemini yünlü bir bezi balon sürterek kolayca yapabilirsiniz.

 

Folyo yıldız balonlar ve deniz kızı kuyruğu folyo balonun şişirilmesi için size aşağıda şişirme tekniği görselleri paylaştık.

Pompa veya pipet yardımı ile folyo balonu klip yerinden şişirip kendinden kilitlenen klipse bastırabilirsiniz ve balonlarınız hazır...

Zincir balonu Perde veya duvar sabitlemek için size tavsiyemiz misina ve şeffaf askı ile duvarınıza zarar vermeden asabilirsiniz.

Aşağıya sizin için bir video bırakıyoruz umarım yazımız size yardımcı olmuştur.

https://www.youtube.com/results?search_query=partifabrik

 

Keyifli partiler dileriz.

Etiketler: zincir,balon,şeritbalon,zincirbalon,zincir balon yapımı
Ocak 01, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR