Partifabrik Hakkında Merak Ettikleriniz

Partifabrik Hakkında Merak Ettikleriniz

%10 HOŞGELDİN İNDİRİM

Sitemize ilk üyeliğinizde otomatik olarak hesabınıza tanımlanan indirim kodudur. Sistemsel olarak üyelikten sonra otomatik mail adresinize tanımlanıcaktır(extra kod vs çek tanımlaması değildir.) Her üye en fazla bir 1 kez bu indirimden faydalanabilmektedir.İndirimin sepetinizde görünmesi için minumum alışveriş tutarınız kargo bedeli hariç 250 tl ve üzeri olmalıdır.İndirim tutarı sepetinizde ödeme yöntemini seçtikten sonra otomatik olarak görünmektedir.

120 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ KAMPANYA

Ücretsiz kargo kampanyamız 120 tl ve üzeri kargo bedeli hariç sepet tutarı alışverişlerde otomatik olarak sepetinize yansımaktadır.Aldığınız tüm ürünler ücretsiz olarak kargolanmaktadır.

HAVALE %5 İNDİRİMİ

Siparişlerinizi havale ile ödeme yöntemini seçip tamamladığınızda sepetinize tüm indirimlere ek %5 havale indirimi yansıtılmaktadır.

SIPARIŞINI VERDIĞIM ÜRÜN NE ZAMAN KARGOYA VERILIR, NE KADAR SÜREDE ELIME GEÇER?

Kargo gönderimlerindeki çözüm ortağımız Aras ve Mng Kargodur. Sitemizden vereceğiniz siparişler, en hızlı ve güvenli şekilde size ulaştırılacaktır. Ayrıca, siparişiniz kargoya verildiği zaman, yurtiçi kargo tarafından size kargo teslimat bilgileri mesaj olarak gönderilecektir.(Üyelik telefon numaranızın doğru yazmış olmanız önem arzetmektedir) Bu mesaj ile siparişinizin ne zaman kargoya teslim edildiğini öğrenebilir, Siparişlerinizi size en kısa sürede teslim etmek bizim açımızdan büyük önem taşımaktadır. partifabrik.com olarak, amacımız mümkün olan en kısa sürede siparişlerinizin size ulaşmasını sağlamaktır. Siparişleriniz işleme alındıktan sonra en geç 1-2 iş günü içerisinde kargo şirketine teslim edilecektir. Kampanya ve indirim dönemlerinde, Yılbaşı, Bayram, Anneler Günü ve Babalar günü gibi özel günlerde ise, yoğunluktan dolayı siparişlerin gönderim süresinde 1-3 iş günü olabilmektedir.

 

SIPARIŞIMIN NE ZAMAN KARGOYA VERILDIĞINI NASIL ÖĞRENEBILIRIM?

Siparişiniz kargoya verildiği zaman sistemlerimiz tarafından size kargo teslimat bilgileri e-postası otomatik olarak gönderilecektir. Bu e-posta ile siparişinizin ne zaman kargoya teslim edildiğini öğrenebilir ve Siparişlerim sayfanızdan siparişinizin durumunu rahatça takip edebilirsiniz.Ayrıca sitemiz ana sayfasında bulunan kargo takip butonundan mail adresinizi yazıp siparişinizin takibini yapabilirsiniz.

 

TESLIMATLARIM GECIKIRSE NE YAPMALIYIM?

Eğer ürününüz, en geç 7 gün içerisinde adresine ulaşmazsa [email protected] adresine sorununuzu ve telefon numaranızı belirten bir açıklama e-postası atabilirsiniz.

 

TESLIM SIRASINDA VE/VEYA SONRASINDA BEDEL ÖDEYECEK MIYIM?

Kargo hizmetinin ücreti, siparişini verdiğiniz ürünle birlikte aynı anda faturalandırıldığından daha sonra kargonuzun teslimi için herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yoktur.

 

NEDEN HASARLI VE ŞÜPHELI GÖRÜLEN PAKETLERI TESLIM ALMAMALIYIM?

Siparişiniz size ulaştığında, eğer gönderi paketinde herhangi bir bozulma ya da şüpheli durum tespit ediyorsanız lütfen teslim almayınız. Kargo görevlisinden tutanak tutmasını isteyip, en kısa sürede müşteri hizmetleri temsilcimizle iletişime geçiniz. Eğer böyle bir paketi, teslim fişini imzalayıp kabul ederseniz, taşıma sırasında gerçekleşen hasar, kaybolma gibi durumların tespit edilme ihtimalini ortadan kaldırırsınız. Bu durunda ürününüzün taşıma sırasında başına gelenlerden hiçbir şekilde kargo firması sorumlu tutulamayacaktır. Kargo teslim fişi, paketinizin hasarsız ve eksiksiz bir şekilde size ulaştığını, bunun da sizin tarafınızdan teyit edildiğini göstermektedir. (En küçük ezilme ya da açılmış olma belirtisinde dahi görevliden ısrarla tutanak tutmasını isteyiniz.)

 

FATURALARIM BANA NASIL ULAŞTIRILACAK? 

Eğer isterseniz fatura adresi ile gönderi adresini farklı seçebilirsiniz. Bunun için fatura adresi bölümüne faturanızın gitmesini istediğiniz adresi, teslimat adresi bölümüne de gönderinizin gitmesini istediğiniz adresi doğru bir şekilde girmeniz yeterlidir. Bu nedenle sipariş esnasında size fatura adresi ve teslimat adresini farklı seçebilme olanağını sunuyoruz.

 

SIPARIŞIMI GERÇEKLEŞTIRDIKTEN SONRA TESLIMAT ADRESIMI DEĞIŞTIREBILIR MIYIM?

Siparişinizin onayı henüz verilmemişse, mesai saatleri (09.00-18.00) içerisinde [email protected] adresinden bize ulaşabilir ve gereken değişikliği iletebilirsiniz. İsteğiniz üzerine size bu konuda destek verilecek ve gereken düzenleme yapılacaktır. Siparişinizin kargoya verilmiş olması durumunda herhangi bir değişiklik yapılamamaktadır.

 

SIPARIŞIMIN GÖNDERIM DURUMUNU SITENIZDEN TAKIP EDEBILIR MIYIM?

Siparişiniz kargoya teslim edildikten sonra tarafınıza e-posta aracılığı ile bir gönderim numarası iletilecektir. Hem sitemizdeki Siparişlerim sayfasından hem de kargo firmasının internet sitesindeki gönderi takip sayfasından, bu numarayı kullanarak siparişinizi takip edebilirsiniz.

 

TESLIMAT ADRESINDE BEN YOKSAM, SIPARIŞIM KIME TESLIM EDILIR?

Sipariş ettiğiniz ürünler, kargo yetkilisi tarafından; size, Kargo gönderimlerindeki çözüm ortağımız Yurtiçi Kargodur. Sitemizden vereceğiniz siparişler, en hızlı ve güvenli şekilde size ulaştırılacaktır. Ayrıca, siparişiniz kargoya verildiği zaman, sistemlerimiz tarafından size kargo teslimat bilgileri e-postası otomatik olarak gönderilecektir. Bu e-posta ile siparişinizin ne zaman kargoya teslim edildiğini öğrenebilir, Siparişlerinizi size en kısa sürede teslim etmek bizim açımızdan büyük önem taşımaktadır. partifabrik.com olarak, amacımız mümkün olan en kısa sürede siparişlerinizin size ulaşmasını sağlamaktır. Siparişleriniz işleme alındıktan sonra en geç 1 iş günü içerisinde kargo şirketine teslim edilecektir. Kampanya ve indirim dönemlerinde, Yılbaşı, Bayram, Anneler Günü ve Babalar günü gibi özel günlerde ise, yoğunluktan dolayı siparişlerin gönderim süresinde birkaç gün gecikme yaşanabilmektedir alışveriş sayfasında belirtmiş olduğunuz başka bir isme ya da ispatlandığı takdirde 1. dereceden akrabanıza resimli kimlik kontrolü ve teslim fişinin imzalanması karşılığında teslim edilecektir. Teslimat sırasında yukarıdaki koşullardan hiç biri gerçekleşmemişse kargo yetkilisi adrese bir haber formu bırakacaktır.

 

SIPARIŞ VERDIKTEN SONRA TESLIM ALACAK KIŞIYI DEĞIŞTIREBILIR MIYIM?

Eğer alıcı değişikliği yapmayı istediğiniz sipariş, kargo firmasına teslim edilmemişse [email protected] adresinden gerekli düzeltmeyi yaptırabilirsiniz. Maalesef, siparişinizin kargo firmasına teslim edildiği durumlarda değişiklik yapılamamaktadır.

 

PARTİFABRİK.COM ÜZERINDEN NERELERE GÖNDERIM YAPABILIRIM?

partifabrik.com gönderim ağı, yurtiçindeki ve yurt dışındaki tüm bölgeleri kapsamaktadır.

İADE

Almış olduğunuz ürününü ambalajını açmadan/tahrip etmeden//bozmadan, ürünü kullanmadan teslim tarihinden itibaren (14) günlük süre içinde teslim aldığınız şekli ile iade edebilirsiniz. Iade kargo ücreti alıcıya aittir. İade talebi oluşturduktan sonra anlaşmalı aras ve mng kargolarımızıda kullanarak faturada belirtilen firma bilgileri ile kargoya teslim edebilirsiniz .İade ürünler firmamıza ulaştıktan sonra gerekli incelemeler yapılıp ücret iadesi alışveriş yaptığınız kartınıza iade edilmektedir.İadeniz bankanızın işleyişine göre 1-7 iş günü içerisinde hesabınıza yansımış olacaktır.( üyeliksiz alışverişlerde iade talebi oluşturmadan direk fatura bilgileri ile iadenizi sağlayabilirsiniz)İadelerde fatura ibrazı zorunludur. 

Ürünlerin renk,beden,veya farklı bir model ile değişimleri yapılmamaktadır.Outlet Kategorisindeki ürünlerin

Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar varsa kargo firmasına tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş olduğunuzu unutmayınız.Ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip edilmiş şekildeki ürünlerin iadesi kabul edilmez.Kargo gönderimlerindeki çözüm ortağımız Aras ve Mng Kargodur.

GÜVENLİK

Sipariş veren müşterilerimizin kişisel bilgileri ve kredi kartları bilgileri konusunda tamamen güvende olmaları ve hissetmeleri öncelik verdiğimiz bir konudur . Firma olarak partifabrik.com Alışveriş Sitesi üzerinde RapidSSL ™ 256-bit Secure Sockets Layer ( SSL ) teknolojisini kullanıyor ve işletiyoruz . Tüm sipariş işlemlerinizde gizli bilgilerinizin güvenli bir şekilde şifrelendiğini ve işleme konulmak üzere sistemimize gönderildiğini partifabrik.com web sitesi olarak garanti ediyoruz.

 

 

 

Etiketler: kargozamanı,indirim,zincir,balon,şeritbalon,zincirbalon,zincirbalonyapımı,partisetleri,kargo,yönetimi,sipariş,
Şubat 05, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR