MUTLU NOELLER

Bu yılda noel de acaba kar yağacak mı? sorusu akılları meşgul etmekte :) Sizin için yılbaşını mutlulukla geçirmeniz için bir kaç evde kendin yap önerisi sunacağım ..

 

Yılbaşı hediyesi, doğum günü hediyesi, yıldönümü hediyesi  aslında tüm hediyeler, hediye veren kişi tarafından hazırlanmış ve özenle paketlenmiş ise bize göre çok daha anlamlı ve mutluluk verici olur ..

Aslında hepimiz bunun farkındayız ama yoğun iş temposu çocuklar ev vb birçok koşuşturmacanın içinde böyle küçük ayrıntılara vakit ayıramamaktayız. Bu yıl sizin için bir başlangıç yılı olsun!Bu yılbaşında farklı hediye alternatifleri hazırlama ve paketleme yöntemleri için size biraz fikir vermek isteriz: doğal görünümlü paketleme kâğıtlarını, minik poşetleri, cupcake kaplarını, twine ipleri, teneke kutuları led ışıklar, hasır ipler, rafyalar, rengarenk kese kağıtları ve hatta yılbaşı süslerini bu ürünlerle beraber  kullanıp alışıla gelmiş kalıpların dışına çıkabilirsiniz.Sevdiklerinize özel bir görsel  elde edebilirsiniz. 



Etiketler: neol, yılbaşı, yılbaşı aksesurları, led ışık, noel süsleri, yılbaşı ağaçları, parti süsleri, kendinyap malzemeleri
Kasım 30, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR