Yeni Trend Şeffaf Balon

Yeni Trend Şeffaf Balon

KENDİN YAP ÖNERİLERİ

Merhaba arkadaşlar bugün size yeni trend şeffaf balon akımı ile ilgili kendin yap birkaç model şeffaf balon önerisi sunacağım. Son günlerde ülkemizde nerdeyse bütün dizi ve ve filmlerde doğum günlerinde bahçe partilerinde düğün kına ve nişan organizasyonlarında  kullanılan şeffaf balonlar ortamı mükemmel bir görsel şölene  çevirmektedir. Sizde organizasyonlarınızda şeffaf uçan balonları kullanmak istiyorsanız birkaç kendin yap modelin yapılışını sizlerle paylaşıyorum.

Ayrıca bir noktaya dikkat çekmek istiyorum şeffaf balonlar ve tüm balonlar helyum gazı ile şişirilmediği taktirde uçmazlar .  Birçok sitede şeffaf uçan balon olarak ürün adı belirtilmiştir,uçan niteliği şeffaf balonun gaz dolumu yapıldığı taktirde uçabileceğini ifade etmektedir. Normal hava ile şişirilen hiçbir balon uçma özelliğine sahip değildir. Özellikle internet alışverişlerinizde bu durumu mutlaka gözönüne alarak alışverişlerinizi yapmanızı öneririm. İnternet alışverişlerinizde mutlaka alacağınız ürün için açıklamaları ve ebat bilgilerine dikkat ederek alışverişinizi yapınız.

 

1.Unıcorn şeffaf balon

İhtiyacımız olan temel malzeme şeffaf balonumuz sitemizden temin edebilirsiniz linki buraya bırakıyorum …

Videomuzda şeffaf balonumuzun görsel olarak nasıl göründüğüne dikkat etmelisiniz . Şeffaf balon bildiğimiz lateks balon görüntüsünde değildir .Şeffaf balonumuzun içerisine herhangi bir görsel tüy konfeti vb hafif yapıdaki malzemeyi doldurmak için öncelikli olarak malzemenin  şişirilmeden doldurulması gerekiyor, balonun içine bir huni yardımıyla kullanmak istediğiniz malzemeyi doldurabilirsiniz. Şeffaf balonları uçan halde kullanmak istiyorsanız profesyonel gaz dolumu yapan yerlerde helyum dolumu yaptırınız. Şeffaf balonu çok fazla yada çok az şişirdiğiniz takdirde istediğiniz görseli elde etmeniz mümkün değildir. Mutlaka belirtilen ölçüler dahilinde şişim yaptırınız . Şeffaf balona gaz dolumu yaptırdıktan sonra yine sitemizde bulunan buraya linkini bırakıyorum unıcorn stickeri ile şişmiş balonun üzerine yapıştırmaktayız . Dilerseniz boynuz ve kulak için karton malzeme kullanabilirsiniz burda dikkat etmeniz gereken konu kullanacağınız malzeme çok hafif olmalıdır.  Sizin için hazırladığımız videomuzu mutlaka izleyiniz..


 

2. Ledli Şeffaf Balon

Ledli şeffaf balon için ihtiyacımız olan 1 adet led ışık yaklaşık 4 metre uzunlunda olması yeterlidir bir adette şefaf balon  (dilerseniz şeffaf balonun içine extra konfeti renkli tüy vb görsel mlz. koyabilirsiniz .) Sizin için hazırladığımız videomuzdada ledli şeffaf balonun nasıl hazırlandığı ayrıntılarıyla bulunmaktadır. Şeffaf balonu mutlaka uçmasını istiyorsanız helyum ile dolum yaptırmanız gerekmektedir . Dolum yapıldıktan sonra videomuzdada izlediğiniz gibi ledimizi istediğiniz sıklıkta balonumuzun üzerine bağlıyorsunuz . Özellikle kır düğünleri , doğum günleri, bekarlığa veda partileri fotoğraf çekmleri,konsept partiler vb. organizasyonlarda harika bir görsellik yakalamaktadır.


3. Tüylü Stickerlı Şeffaf Balon

Tüylü stickerlı şeffaf balonumuzda tıpkı diğer şeffaf balonlarımızda olduğu gibi helyumla şişirilmesi gerekiyor. Sticker şişirildikten sonra balonumuzun üzerine yavaş bir şekilde yapıştırılmaktadır.Yapıştırma yöntemi videomuzda ayrıntılı olarak gösterilmiştir.  İstediğiniz renk ve yazı tipinde hazırlanıp tarafınızdan onay alındıktan sonra baskıya alınmaktadır. Ayrıca bu balonumuzuda ledli olarak kullanabilirsiniz. Tüm görsel sunum sizin elinizde renkleri kendi konseptinize göre ayarlayıp muhteşem partilere imza atabilirsiniz ..

 

Etiketler: blog yazısı , şeffaf balon ,uçan balon, doğumgünü malzemeleri,parti malzemeleri,düğün organizasyonları
Haziran 19, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR